Depilar

Depilar är en ny och banbrytande metod för permanent hårborttagning av alla hår, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen.
Först vaxas området och sedan behandlas det med den speciella depilar-krämen. Det är en naturlig och biologisk metod för permanent hårborttagning och är mest prisvärd av alla alternativa metoder. Det krävs mellan 8 och 12 behandlingar, eftersom håret ligger i olika växtfaser.

Depilar är en naturlig metod för permanent hårborttagning som innebär att en enzymbaserad produkt tränger ned till proteinerna i hårsäckens understa celler, och bryter ned dem vilket avaktiverar dem. På så vis stoppas hårproduktionen.

Depilar - är en naturlig metod för permanent hårborttagning som innebär att en enzymbaserad produkt tränger ned till proteinerna i hårsäckens understa celler, och bryter ned dem vilket avaktiverar dem. På så vis stoppas hårproduktionen.

Depilar - är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen!

Depilar - är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare.

Depilar - behandlingar utföres av utbildade hudterapeuter på hudvårdssalonger och fungerar bra på de flesta kunder.