Avancerade ansiktsbehandlingar

Microneedling

”Microneedling” kur – Miniansiktslyft utan kirurgiskt ingrepp

Vid Microneedling behandling används en needling-penna med 0,25 - 2,5 mm fina micronålar vilka skapar små mikroskopiska kanaler i huden och därmed penetrerar de aktiva ingredienserna effektivare. Behandlingen ger en stimulering av collagenproduktionen. Fina linjer och rynkor minimeras, huden får en ökad lyster och hyperpigmenteringen minskar.
Rekommenderas till en mogen miljöbelastad eller hyperpigmenterad hud. Microneedling behandlingen utförs en gång i veckan.
I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, needling, Ascorbic acid ampull, DMEA ampull, Collagenmask samt avslutande dagkräm.

Nimue Tetra

Upplev ett högeffektivt polymeriskt peelingsystem som inte irriterar huden och är vetenskapligt utvecklad för hyperpigmenterad och miljöbelastad hud!

Med Nimue Tetra Enzymatic Exflorating System som grund bygger vi på med Nimue Bio-Lacto Peel eller Nimue Penta Salaic Peel, beroende på vad du har för hud.

Nimue Bio-Lacto Peel är det ultimata professionella peelingsystemet för hyperpigmenterade hudtillstånd.

Nimue Penta Salaic Peel är det ultimata professionella peelingsystemet för problemhud med acne, orenheter och överproduktion av sebum.